Heidy van Ommeren

Mijn naam is Heidy van Ommeren en ben geboren op 9 juli 1979 te Tilburg. Ik ben gelukkig getrouwd en de trotse moeder van een dochter en zoon.

Mijn missie is om meer kinderen te laten opgroeien in liefde. Omdat ieder kind het verdient om liefde te ontvangen en gezien en gehoord te worden om wie ze daadwerkelijk zijn. Onvoorwaardelijke liefde is de basis voor geluk. En welke ouder wil zijn kind nu niet gelukkig zien?

Naast natuurlijk de ouders speelt ook de professional (leerkracht, pedagogisch medewerker etc.) een grote rol in het opgroeien van kinderen. Ook in deze relatie is het voor een kind noodzakelijk om zich gehoord en gezien te voelen om wie ze daadwerkelijk zijn. Een oordeelloze houding van de professional naar het kind, zorgt er voor dat het kind zich veilig voelt. Veiligheid is de basisbehoefte voor een goede ontwikkeling van het kind.

Ik heb een enorme passie voor kindergeluk, een groot inlevingsvermogen en een sterke intuïtie, daarnaast ben ik ook erg creatief. Dit wil ik samen met mijn coachingsvaardigheden inzetten om ouders en professionals te inspireren en begeleiden om het daadwerkelijke kind te zien en de liefdevolle verbinding met het kind te behouden en/of herstellen.

Wil je echt verschil maken in de opvoeding en/of begeleiding van het kind. Volg dan geen opvoedmethode of pedagogische visie, maar vol je eigen hart. Hier help ik je met liefde mee op weg.

Indien je zelf bereid ben om aan de slag te gaan, dan zijn met slecht enkele sessies al grote veranderingen waarneembaar. De relatie met het kind verbetert en er wordt zichtbaar resultaat geboekt in de gewenste richting (coachvraag).

Contactgegevens

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 2Sync training & coaching via onderstaande gegevens. 

2Sync training & coaching
Pieter de Hooghlaan 24
5056 CM  Berkel-Enschot
06-37176430
info@2sync.nl

KVK-nummer: 67774032
BTW-id nummer: NL152051879B01