Algemeen

2Sync verzorgt regelmatig workshops en lezingen. Deze worden via Facebook evenementen gedeeld onder de volgers. Mocht je op de hoogte willen blijven van deze evenementen geef dat dan aan op Facebook.

 

Workshop Individuele opvoedopstellingen

Momenteel geef ik regelmatig (ongeveer 10x per jaar) de workshop individuele opvoedopstellingen. Hierin wordt uitgebreid ingegaan op de theoretische achtergrond van systemisch werken. Daarnaast maak je door middel van oefeningen direct kennis met deze bijzondere manier van opstellen. Je gaat zelf ervaren hoe het is om te werken met vloertegels en wat een opstelling voor jou zou kunnen betekenen.

De ervaringen van de deelnemers tot op heden zijn erg positief.

“Afgelopen donderdag heb ik de workshop opvoedopstelling gevolgd en dat was een ontzettend interessante avond! Ik heb meteen een aantal dingen kunnen toepassen, en met effect. Ik zou het iedereen adviseren! Bedankt!” Ilse Vissers

“De workshop was echt een fijne ervaring voor mij. Ondanks dat ik al een aantal jaren aan zelfontwikkeling doe en hier al een hoop inzichten heb opgedaan over wie ik (werkelijk) ben, en hoe bepaalde patronen in mijn lezen ontstaan zijn, heb ik deze avond echt gevoeld dat er dingen meespelen die ik zelf nog onderdrukt heb. Pijnlijk maar heel nodig om onder ogen te komen. Ik zie mijn ouders en daarmee mijzelf en mijn eigen gezinspatronen nu weer in een ander licht. De tafelschikking hebben we meteen veranderd en dat wierp meteen zijn vruchten af. Mijn zoon werd even boos, maar kende al snel zijn plek en er was meer rust voelbaar tijdens het eten. Naast mijn man zitten voelde voor ons beiden heel fijn en krachtig. 
Bedankt voor de wijze lessen. Ik kom graag bij jou terug wanneer de tijd rijp is, om bepaalde stukken verder te doorvoelen en los te laten.” Anoniem

Interesse?

Wil je dit zelf ook eens ervaren, kijk dan op mijn Facebook pagina wanneer de volgende workshop plaats vindt. Natuurlijk kan deze ook ingepland worden op verzoek als je zelf een groepje geïnteresseerden hebt (maximaal 6 personen). Deze kan dan bij mij worden gegeven, echter ik kom op graag naar jullie toe.

Dit is ook zeker interessant voor professionals die hier meer van willen weten. Een incompany workshop is dan zeker de moeite waard.

 

Maatwerk

Voor diverse doelgroepen (zowel ouders als professionals) is het mogelijk om een maatwerk lezing en/of workshop te verzorgen. Hierbij kunt u denken aan de volgende onderwerpen:

  • Opvoeden vanuit innerlijk weten
  • Wat kan ik leren van mijn kind(eren)
  • Een andere kijk op negatief gedrag
  • Het familiesysteem
  • Opvoedopstellingen
  • Systemisch werken

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op!