Training: Opvoeden met vertrouwen

Wil jij ook graag dat jouw kind zich ontwikkeld tot de beste versie van zichzelf en dat hij/zij er helemaal mag zijn zoals hij/zij in wezen in? Vind je het daarnaast belangrijk dat ook jouw behoeften en verlangen er mogen zijn? Jullie mogen er namelijk beide helemaal zijn, “Just the way you are”.

Meld je dan snel aan voor mijn training “Opvoeden met vertrouwen”.

Tijdens deze training kom je 5 dagdelen verspreid over een jaar bijeen met een kleine groep gelijkgestemden (maximaal 12 deelnemers). Je leert om (weer) te gaan vertrouwen op de keuzes die jijzelf maakt voor jezelf en jouw gezin.

Hierdoor ga je een enorme rust ervaren, je weet namelijk welke keuzes het beste zijn voor jouw gezin op dat moment en je komt los van alle (goedbedoelde) adviezen, meningen en oordelen van je omgeving. Daarnaast groeit de band tussen jou en je kind enorm.
Het mooiste kado is wellicht nog wel dat je samen met je kind een enorme persoonlijke groei doormaakt. Jij als ouder gaat ontdekken hoeveel jij van je kind kan leren en dit leerproces houdt niet op na de training. In deze training leer je namelijk vooral hoe jij dit zelf kunt gaan integreren. Hierdoor kun je dus blijven werken aan jullie band en aan je persoonlijke groei. Je kind gaat ervaren dat jij als ouder oprecht aandacht voor hen/haar hebt. Hij/zij voelt zich hierdoor gezien en gehoord om wie hij/zij daadwerkelijk is. Daarnaast leert je kind van jou hoe je respectvol met anderen omgaat, rekening houdt met andermans behoeften en verlangens en dat je daarnaast ook goed voor jezelf moet zorgen.