Het OpvoedCafé

Het OpvoedCafé is een tweemaandelijkse terugkerend koffie-uurtje (of thee natuurlijk) op donderdagavond in de Bibliotheek Berkel-Enschot. We richten ons hierbij op ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Aan de hand van een thema wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld en inspiratie opgedaan. Uiteraard staan koffie en thee klaar! Deelname is gratis, aanmelden is gewenst.

Opvoedkoffie (avondvullend)

Regelmatig verzorg ik een opvoedkoffie. Een gezellig moment samen met een groep van maximaal 6 deelnemers sparren we over een opvoedthema, dit onder het genot van een kopje koffie en/of thee met natuurlijk iets lekkers erbij. Het doel van de avond is elkaar inspireren en zelf geïnspireerd worden en daarmee een stap verder komen in de liefdevolle relatie met (je) kind(eren). Het is een avondvullend programma, waarbij door de kleine groep er voldoende diepgang mogelijk is om ook persoonlijke vragen omtrent het thema in te brengen.

Kom gerust een keer vrijblijvend langs om mee te sparren. Dit is de ideale manier om kennis te maken met mij, mijn visie en werkwijze.  Deelname is de eerste keer gratis, daarna 10 euro p.p.

Interesse?

Voor de data van de eerstvolgende opvoedkoffie en OpvoedCafé zie agenda. Deelname na opgave per email via info@2sync.nl of na aanmelding via Facebook.