29 augustus
20:00 - 21:00 uur
Het OpvoedCafé

Het OpvoedCafé is een tweemaandelijkse avond voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Aan de hand van een thema wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld en inspiratie opgedaan.
Je wordt deze avond ontvangen door Heidy van Ommeren die samen met de Bibliotheek Berkel-Enschot het OpvoedCafé verzorgt.
Uiteraard staan koffie en thee klaar!
Gratis
nader in te plannen
Ochtend (ma/do):
9:30-12:00 uur

Middag (ma/do):
12:30 - 15:00 uur

Avond (do):
20:30 - 23:00 uur
Workshop / lezing Opvoedopstellingen

Je familiesysteem is van grote invloed op je kind(eren). Soms loopt je vast in je opvoeding en kun je er niet de vinger op leggen. Je hebt al veel geprobeerd, echter er komt geen oplossing. Dan is het zeker interessant om eens te kijken naar je familiesysteem.

Tijdens deze lezing / mini workshop vertel ik je meer over de werking van het familiesysteem en de werkwijze van individuele opvoedopstellingen en wat die voor jou en je kind kan betekenen. Ook doen we korte oefeningen om een eerste ervaring op te doen met systemisch werken en mijn werkwijze.

Je krijgt uitleg over hoe het familiesysteem werkt en hoe je de systemische principes kunt toepassen in je eigen gezin. Daarmee kun je problemen voorkomen en kan je kind zich zo vrij mogelijk ontwikkelen.

Heb je interesse in deze workshop, laat dat dan weten. Bij voldoende animo wordt deze weer ingepland in overleg met de geïnteresseerden.
€ 20,- p.p.